Από τη χαρά μας φυσικά! Οι μέρες εγκλεισμού συνεχίζουν και αφού έχω καθαρίσει τα ράφια, τα ντουλάπια, τα ταβάνια, τη γάτα (δεν της άρεσε) αποφάσισα να ακολουθήσω τη διάσημη πλέον συνταγή για ψωμί. Πρώτα μας την παρουσίασε η The Accountant στο παρακάτω link.
Αυτό που άλλαξα είναι ότι στη ζύμη πρόσθεσα αποξηραμένο δεντρολίβανο. Δίνει ΥΠΕΡΟΧΟ άρωμα, αλλάζει τη γεύση δίνοντας της μια διαφορετική νότα. Και σας παρουσιάζω περήφανα τα αποτελέσματα!

#tip Μπορείτε να κρατήσετε λίγη ζύμη, πριν βάλετε κάποιο μυρωδικό, (ποσότητα ίση με μια κουταλιά σούπας αρκεί) και να την βάλετε σε ένα πλαστικό σακουλάκι με λάδι, το φυλάσσετε στο ψυγείο και έχετε το δικό σας προζύμι!
Αν σας ενέπνευσε, το σκεφτόσαστε ή το δοκιμάσατε ήδη, σας περιμένουμε να μας δείξετε τα έργα σας στο Facebook!!